Maxorata de leche pasteurizada tierno, mejor Mejor Queso de Canarias 2024 por el jurado infantil

En Maxorata estamos llenos de orgullo y alegría al anunciar que nuestro Queso Maxorata de leche pasteurizada tierno ha sido galardonado como el Mejor Queso de Canarias 2024 por el jurado infantil en el Concurso Oficial Agrocanarias. Este prestigioso reconocimiento, otorgado por el Gobierno de Canarias, a través del Instituto Canario de Calidad Agroalimentaria (ICCA),…

Details

The photovoltaic installation, the great step of the Grupo Ganaderos de Fuerteventura towards self-sufficiency and sustainability

The photovoltaic installations of Grupo Ganaderos de Fuerteventura represent an important step towards self-sufficiency and energy sustainability of our company. It is a desire that we conceive as an important reality within our company philosophy and values. A big step towards self-sufficiency and sustainability With this second installation, we will avoid the emission of 60.6…

Details

The photovoltaic installation, the great step of the Grupo Ganaderos de Fuerteventura towards self-sufficiency and sustainability

The photovoltaic installations of Grupo Ganaderos de Fuerteventura represent an important step towards self-sufficiency and energy sustainability of our company. It is a desire that we conceive as an important reality within our company philosophy and values. A big step towards self-sufficiency and sustainability With this second installation, we will avoid the emission of 60.6…

Details

The photovoltaic installation, the great step of the Grupo Ganaderos de Fuerteventura towards self-sufficiency and sustainability

The photovoltaic installations of Grupo Ganaderos de Fuerteventura represent an important step towards self-sufficiency and energy sustainability of our company. It is a desire that we conceive as an important reality within our company philosophy and values. A big step towards self-sufficiency and sustainability With this second installation, we will avoid the emission of 60.6…

Details

El queso Maxorata Pimentón Curado, elegido mejor queso de cabra curado de España, en GourmetQuesos 2021

¡Qué gran noticia! Nuestro queso Maxorata Pimentón Curado se ha alzado con el primer premio de la categoría de quesos de cabra curados de la 11ª edición del Campeonato GourmetQuesos, celebrado en el marco del Salón Gourmets de Madrid. Además, «El Tofio Tierno Ahumado» ha conseguido el tercer premio en la categoría de ahumados. Revalida…

Details